Betalæsning

Prøv at forestille dig...

… hvordan det ville være, hvis du aldrig havde læst en eneste bog af din egen yndlingsforfatter. Hvis han eller hun bare havde skrevet sit manuskript og lagt det ned i skrivebordskuffen igen. Rigtig mange forfattere har den tanke på et tidspunkt – at smide manuskriptet tilbage i skuffen og glemme alt om bogdrømmen. 

Jeg har været præcis samme sted som dig, og tro mig: Du kan godt det her. Jeg er her, for at give dig en second opinion fra en ekspert, for at vise dig præcis hvor du stråler af talent og hvor du stadig skal arbejde lidt ekstra (og hvordan). Så tag en dyb indånding og stol på at du er klar til at nå bogdrømmen.

100 % fokus og optimering

Som professionel betalæser går jeg i dybden med dit manuskript på en måde, jeg plejer at beskrive som en “mini-redaktør”. Der arbejdes med kapitelstruktur, opbygning, plot og flow, eller sprog, sætningsvariation, dialoger og tone.

Som samarbejdspartner er det min opgave at kigge på det hele, men samtidig også guide dig til at blive bedre til at arbejde med dine svage sider. Der bliver derfor slået ned på konkrete steder i teksten og sat kommentarer og rettelser løbende. Dermed får du også den umiddelbare reaktion på tingene, så du f.eks. ser om hints og hemmeligheder du spreder ud, virker på læseren.

En professionel betalæsning er for dig:

  • Er i gang med et manuskript og gerne vil vide, hvad der fungerer og ikke fungerer.
  • Har skrevet dit manuskript færdigt og vil have en vurdering af det, inden du sender det til et forlag.
  • Har fået dit manuskript retur med afslag fra et forlag, og du er i tvivl om, hvad du nu skal stille op med det.
  • Sidder helt fast i skriveriet og har brug for nye øjne på dit manuskript

Efter endt betalæsning får du en overordnet vurdering af teksten med specifikke eksempler, der gennemgår manuskriptets styrker og svagheder.

Priser

Professionel betalæsning og feedback på dit manuskript
  • Pris pr. 10.000 ord: 1.200 kr.
  • Tilkøb af flere gennemlæsninger: 500 kr. pr. 10.000 ord

Har du brug for mere info?

Har du brug for at stille mig et spørgsmål, eller vil du vide mere, kan du altid hive fat i mig. Det skal ikke koste dig noget som helst, jeg er nemlig altid klar til at tage en snak med dig om din forfatterdrøm. 

Book a free session