Gennemgang af dit følgebrev

Prøv at forestille dig...

… hvordan det ville være, hvis du aldrig havde læst en eneste bog af din egen yndlingsforfatter. Hvis han eller hun bare havde skrevet sit manuskript og lagt det ned i skrivebordskuffen igen. Rigtig mange forfattere har den tanke på et tidspunkt – at smide manuskriptet tilbage i skuffen og glemme alt om bogdrømmen. 

Jeg har været præcis samme sted som dig, og tro mig: Du kan godt det her. Jeg er her, for at give dig en second opinion fra en ekspert, for at vise dig præcis hvor du stråler af talent og hvor du stadig skal arbejde lidt ekstra (og hvordan). Så tag en dyb indånding og stol på at du er klar til at nå bogdrømmen.

Din skriftlige elevatortale

Et følgebrev skal hjælpe dig med at blive lagt over til den rigtige redaktør og giver dig også mulighed for at præsentere dig selv og din bog. Det er vigtigt at du tænker på dét, når du skriver dit følgebrev.

I følgebrevet kan du skrive:

  • Bogens genre
  • Bogens målgruppe
  • Bogens type
  • Evt. kort resume af handlingen eller bagsidetekst
  • Bogens temaer
  • Om det er en enkeltstående bog eller en serie
  • Hvis du har udgivet andre noveller/bøger
  • Evt. lidt om dig selv, hvis du har lyst, men hold det til noget relevant.

Et følgebrev bør som udgangspunkt normalt ikke fylde mere end en A4 side (op til ca. 500 ord). For at give et godt indtryk, er det også vigtigt at du tænker over opsætningen og holder dig til en normal font og linjeafstand. For eksempel Times New Roman og halvanden linjeafstand.

Er du en dårlig sælger?

Psst … Bare rolig. De fleste forfattere har det svært med følgebreve.

Jeg gennemgår dit færdige følgebrev og giver dig konkret og brugbar feedback på hvor det skal strammes op. Jeg har arbejdet med mere end 400 forfattere, der alle har fået konkrete vejledninger med håndgribelige tips til hvordan de kommer igennem til forlaget. Min fornemmeste opgave er at være din største cheerleader – men også din konstruktive kritiker, der gør dig endnu bedre, end du allerede er. Jeg er her for at optimere dine chancer for at komme ind på drømmeforlaget, så send mig dit følgebrev og forbedr dine chancer for at nå den store bogdrøm.

Priser

Sælg dig selv med bravour
kr 750
00
pr. følgebrev
  • Gennemlæsning og konkret feedback på dit følgebrev
  • Evt. forslag til forlag, du kan sende dit manus til

Har du brug for mere info?

Har du brug for at stille mig et spørgsmål, eller vil du vide mere, kan du altid hive fat i mig. Det skal ikke koste dig noget som helst, jeg er nemlig altid klar til at tage en snak med dig om din forfatterdrøm. 

Book a free session