Grib bogdrømmen

”Jeg er ikke så god til at skrive.”

”Jeg går ofte i stå.”

”Jeg er bange for at det aldrig bliver udgivet.”

Kan du nikke genkendende til de tanker? Selv etablerede forfattere, kan sidde med dem af og til. Og ofte er vi så bange for at fremstå dårlige, at vi ikke tør sige dem højt. I stedet vokser de fra os og truer med at æde os op indefra.

Hvorfor skulle du ikke kunne blive forfatter?

Hvis du ellers kan sætte en sætning sammen, så ér du god nok. At være forfatter er et håndværk – det kan tillæres. Men det kan være svært at vide, hvor du skal starte og hvor du skal slutte. Det kan virke som om, alle andre har tjek på det og stryger afsted på tasterne – mens du selv hænger fast nede ved START og aldrig slår mere end en 1er på terningen. Med kurset Grib bogdrømmen tager vi dig i hånden, og starter ved de allerførste idéer, så du kommer godt fra start og sikkert videre i teksten.

Et kursus der ikke kræver pænt tøj eller opsat hår

Kurset løber fra den 1. februar til den 28. februar 2023 og foregår online i vores dertil oprettede Facebookgruppe. Det er for dig, der ønsker at blive bedre til at skrive. Dig der ønsker at gøre alvor af forfatterdrømmen. Dig der jævnligt trænger til et opmuntrende ord, for at blive hængende. Dig der vil finde et fællesskab i branchen. Dig der vil have feedback af en professionel redaktør, så du allerede inden forlagsjagten kan få en fordel andre måske ikke har.

Iklæd dig dit blødeste hyggetøj, lav en kande the og sæt dig godt til rette. Med Grib bogdrømmen behøver du ikke gå uden for en dør. Direkte hjemme fra din bløde sofa vil kurset tage dig med på en sand fiktionsrejse, når vi en hel måned dykker ned i forfatterdrømmen.

Du vil lære meget mere om:

 • Idégenerering.
 • Overblik og plotmodeller.
 • Opbygning af spænding, fremgang og karakterudvikling.
 • Det gode anslag og den spændende cliffhanger, der fanger læseren.

 

Vi vil også tage dig i hånden og hjælpe dig med at prioritere din bogdrøm gennem:

 • Planlægning.
 • Realistiske mål.
 • Udryddelse af overspringshandlinger og dårlige undskyldninger.

 

Tilmeld dig inden den 31. december 2022 og få kurset til en ekstra skarp pris på kun 99 kr. for hele måneden. Tilmelder du dig derefter vil prisen være 149 kr.

 

Køb af kurset sker via webshoppen hos vores søstervirksomhed, forlaget Hi Reader.

Tro på dig selv - det gør vi

Udover at hjælpe dig med at strukturere din bog og få sat ild i tasterne, vil kurset også runde emner som karakterinvolvering og –opbygning, samt de fede dialoger og indre diskussioner med dig selv aka din hovedperson.

Grib bogdrømmen er betaversionen af et udviddet kursus vi arbejder på, og vi vil sætte pris på at så mange deltagere som muligere, har lyst til at give feedback, når kurset er slut. Derfor har vi også sat prisen ekstra billigt. Tilmeld dig inden den 31. december 2022 og få kurset til en ekstra skarp pris på kun 99 kr. for hele måneden. Tilmelder du dig derefter vil prisen være 149 kr.

Alt dette får du:

 • 3 lektioner pr. uge med inkorporerede forslag til arbejdstid og sessioner med dit forfatter-jeg.
 • 2 LIVES á 1 time med fokus på undervisningsmaterialet og FAQ.
 • Masser af ekstra skriveøvelser.
 • Arbejdsark til at printe.
 • Finurlige overraskelser.
 • Større netværk af forfatterkollegaer og ligesindede.

Kursusgruppen vil forblive åben efter afslutningen, så du altid kan tilgå materialet og snakke med de andre deltagere, men der vil ikke længere være undervisning eller feedback efter den 28. februar 2023.

Book a free session